CENOVÁ POLITIKA VVDIAMONDS

Velice často se nás zákazníci dotazují, jak je možné, že jsou naše ceny diamantů tak nízké v porovnání s konkurencí. Na tuto otázku neexistuje jednoduchá odpověď, a proto jsme se rozhodli sepsat pro naše budoucí zákazníky následující příspěvek.

Jsme členem izraelské diamantové burzy

Ceny diamantů VVDiamondsV září roku 2014 se nám ve spolupráci s našimi zahraničními partnery podařilo stát členem prestižní izraelské diamantové burzy. Naši klienti si proto mohou být jisti, že jejich diamant vždy pochází přímo z centra diamantového obchodu a jeho cena nebyla navýšena dalšími zprostředkovateli.

Jsme rodinnou firmou

Již od samého počátku fungujeme ryze jako rodinná firma bez dalších zaměstnanců, neboť si zakládáme na osobním a korektním přístupu ke každému zákazníkovi a nemusíme do našich prodejních cen kalkulovat náklady spojené s dalšími zaměstnanci.

Nemáme kamennou prodejnu

S předchozím bodem souvisí i absence prodejny. Vzhledem k tomu, že obchodujeme sami, není v našich časových schopnostech obstarávat kamennou prodejnu. S tím je opět spojena i snaha o minimalizaci nákladů, které prodejna bezpochyby nese (nájem, zařízení, mzdy, pojištění aj.). Rádi Vám vždy diamant či diamantový šperk osobně předáme v naší kanceláři v Praze na předem domluvené schůzce.

Diamanty nakupujeme na sklad

Od podstatné části konkurence se odlišujeme nákupem zboží na sklad na místo využití komisních služeb mnoha obchodníků. Je zřejmé, že okamžitým nákupem diamantů na burze dosahujeme citelně nižších cen a i naše vyjednávací pozice je mnohem lepší než obchodníka, který nákup realizuje až v případě prodeje.

Investice do marketingu

Naši reklamu nenaleznete ve vybraných módních či investičních magazínech nebo televizi, protože bychom museli s touto formou reklamy spojené náklady promítnout do našich prodejních cen. Věříme, že každý rozumně uvažující zákazník, si před nákupem diamantu či diamantového šperku udělá cenový průzkum, při kterém narazí i na naše webové stránky.

Stanovení ceny diamantů

Stanovení prodejních cen je vždy věcí každého prodejce. Naše ceny jsou kalkulovány s rozumnou marží, protože jsme přesvědčeni, že při nákupu diamantu (zejména investičního) hraje každé procento významnou roli. Marže, kterou používáme, nám umožňuje rozvíjení služeb zákazníkům a je pro nás dostačující.

Jak již bylo v předchozích bodech nastíněno, zákazník a co nejnižší možná prodejní cena, bez negativního vlivu na kvalitu diamantu, je a vždy bude pro nás na prvním místě. Rozhodnutí, kde si Váš diamant zakoupíte, necháme na Vás. Na případný obchod se velmi těšíme.

Vybrané produkty


0.59ct Fancy Intense Yellow-Orange/SI2 s GIA certifikátem
158 000 Kč bez DPH

zlatý prsten s diamantem 2.26ct H/VVS2 s HRD certifikátem (celkem 3.07ct)
486 000 Kč bez DPH

zlatý prsten s diamantem 0.70ct F/VVS2 s GIA certifikátem (celkem 1.43ct)
113 773 Kč bez DPH

zlatý prsten s diamantem 0.18ct D/VS2 s IGI certifikátem
9 357 Kč bez DPH

Mohlo by Vás zajímat


Nález posledního diamantu se blíží
CELÝ ČLÁNEK >

Investiční tip pro rok 2019
CELÝ ČLÁNEK >