Kód produktu: 4328

0.41ct J/VVS2 s GIA certifikátem

  • Velikost: 0.410 ct
  • Barva: J
  • Čistota: VVS2
  • Certifikát: GIA

Dostupnost: Vyprodáno

15 570 Kč

cena s DPH 18 840 Kč


Máte dotaz týkající se tohoto produktu nebo našich služeb? Kontaktujte nás

Parametry diamantu

Velikost: 0.410 ct
Tvar: Round
Rozměry: 4.74mm - 4.76mm x 2.96mm
Běžná cena: 50 000 Kč
Barva: J
Čistota: VVS2
Certifikát: GIA
Číslo certifikátu: Číslo certifikátu
Proporce: Excellent
Polish: Excellent
Symetrie: Excellent
Fluorescence: nepatrná

Certifikát

Certifikát GIA

GIA GEMOLOGICAL INSTITUTE OF AMERICA

byl založen v roce 1931 a patří k absolutní špičce mezi gemologickými laboratořemi po celém světě a dodržuje pravidla stanovena Diamond High Council v plném rozsahu. Všechny diamanty na stránkách VVDiamonds opatřeny certifikátem GIA, lze verifikovat na stránkách GIA. Většina diamantů je laserově číslována pro větší bezpečnost obchodu.

(Další informace o společnosti)

https://www.gia.edu/

Další informace

Diamant je včetně certifikátu GIA a je laserově číslován na své rundistě laboratoří GIA.

Informace o barvě

D E F G H I J K L M N O Fn

bílý - slabě zbarvený

Informace o čistotě

IF VVS1 VVS2 VS1 VS2 SI1 SI2 SI3 I1 I2

Very very small inclusions - diamanty s touto čistotou obsahují velmi, velmi malé inkluze, které jsou těžko objevitelné kvalifikovaným pozorovatelem s použitím 10-násobné zvětšující lupy. K ověření je nutné použití binokulárního mikroskopu.

Rádi zodpovíme Vaše dotazy


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle směrnice EU – GDPR.
Kliknutím na výše uvedený odkaz, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění výslovně souhlasím se zpracováním a uchováním veškerých mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím společnosti VVDiamonds s.r.o., IČO: 05892481. Tyto údaje poskytuji společnosti VVDiamonds s.r.o., IČO: 05892481, jako správci osobních údajů či jako jeho zmocněnému zástupci, výhradně za účelem poskytnutí informací, nejdéle na tři roky od jejich zaslání.

Hodnocení zákazníků

Velká spokojenost - výborná komunikace, profesionalita. Snad jen maličkost: obrázky šperků na webu by mohly být i ve skutečné reálné velikosti, například na modelu (na ruce, v uchu...). Objednané naušnice zpočátku trošinku zklamaly, co se týče síly zlata (drátků) - představa dle fotky z webu byla jiná - ale je to moje vlastní chyba, měla jsem si nastudovat a porovnat váhu zlata. Kdybych měla konkrétní obraznou představu, jak bude šperk vypadat, zvolila bych raději naušnice s větší váhou zlata (silnější), ale brilianty jsou exelentní, takže nakonec celková spokojenost. Doporučuji a děkuji.

Alena, Olomouc

Rychlé vyřízení, kámen skvělý, bezproblémová spolupráce, vřele doporučuji!

Zbyněk .

Naprosto skvělý přístup k zákazníkovi. Příjemná okamžitá komunikace přes email. Krásné prsteny. Není opravdu co vytknout.

Tomáš Faltys, Holice