Můj účet

Jazyk

Potřebujete poradit?

+420 721 639 954

Kód produktu: 020040

VVDiamonds 3

  • Váha: 1.75 g

Dostupnost: 2 - 3 týdny

4 628 Kč

cena s DPH 5 600 Kč

Máte dotaz týkající se tohoto produktu nebo našich služeb? Kontaktujte nás

Další informace


Visací model diamantových náušnic tradičního, a dnes již velmi oblíbeného designu „sněhulák“. Náušnice jsou sestaveny z dvou hlavních certifikovaných briliantů a doplněny o zdobné přírodní brilianty o průměru 2.00 mm. Zapínání je u tohoto modelu řešeno populárním dámským patentem, který je sestaven tak, aby prostor pod závěsným háčkem uzavřela velmi spolehlivá mechanická klapka, a tím zabránila nechtěné ztrátě šperku. Lunetové osazení lemuje nepatrnou část hrany briliantu po celém jeho obvodu, a z toho důvodu vypadají náušnice skvěle i s diamanty z nižších hmotnostních kategorií.

Náušnice jsou standardně zhotoveny ve 14k zlatě. V případě zájmu o výrobu v 18k zlatě nebo platině nás prosím kontaktujte. Šperk je též možné osadit kaliborvanými necertifikovanými diamanty dle individuálních požadavků. 

Rádi zodpovíme Vaše dotazy


Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle směrnice EU - .

Kliknutím na výše uvedený odkaz, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění výslovně souhlasím se zpracováním a uchováním veškerých mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím společnosti VVDiamonds s.r.o., IČO: 05892481. Tyto údaje poskytuji společnosti VVDiamonds s.r.o., IČO: 05892481, jako správci osobních údajů či jako jeho zmocněnému zástupci, výhradně za účelem poskytnutí informací, nejdéle na tři roky od jejich zaslání.

* tato pole jsou povinná

Hodnocení zákazníků