Kód produktu: 020254

zlaté náušnice 0.76ct K-L/VS1-SI1 s GIA certifikáty

  • Velikost: 0.760 ct
  • Barva:
  • Tvar:
  • Certifikát: GIA

Dostupnost: Vyprodáno

23 034 Kč

cena s DPH 27 871 Kč


Máte dotaz týkající se tohoto produktu nebo našich služeb? Kontaktujte nás

Parametry diamantu

Velikost: 0.760 ct
Váha šperku: 1.22 g
Certifikát: GIA

Certifikát

Certifikát GIA

GIA GEMOLOGICAL INSTITUTE OF AMERICA

byl založen v roce 1931 a patří k absolutní špičce mezi gemologickými laboratořemi po celém světě a dodržuje pravidla stanovena Diamond High Council v plném rozsahu. Všechny diamanty na stránkách VVDiamonds opatřeny certifikátem GIA, lze verifikovat na stránkách GIA. Většina diamantů je laserově číslována pro větší bezpečnost obchodu.

(Další informace o společnosti)

https://www.gia.edu/

Další informace

Náušnice jsou zhotoveny ve 14k bílém zlatě a jsou opatřeny mezinárodně uznávanými certifikáty GIA. Diamanty jsou laserově číslovány na své rundistě laboratoří GIA.

Informace o barvě

D E F G H I J K L M N O Fn

Informace o čistotě

IF VVS1 VVS2 VS1 VS2 SI1 SI2 SI3 I1 I2

Rádi zodpovíme Vaše dotazy


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle směrnice EU – GDPR.
Kliknutím na výše uvedený odkaz, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění výslovně souhlasím se zpracováním a uchováním veškerých mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím společnosti VVDiamonds s.r.o., IČO: 05892481. Tyto údaje poskytuji společnosti VVDiamonds s.r.o., IČO: 05892481, jako správci osobních údajů či jako jeho zmocněnému zástupci, výhradně za účelem poskytnutí informací, nejdéle na tři roky od jejich zaslání.

Hodnocení zákazníků

Perfektní komunikace, zboží, termín dodání i certifikát. Pro mne proběhlo vše na jedničku. Budu nakupovat už pouze tady. Nenašel jsem rovnocenného konkurenta v tomto obchodě v Čechách.

Michal ., Praha 2

Opětovný obchod, šperky si sestavuji sama a konzultuji s panem Vaňkem, skvělý přístup, poradí, vysvětlí. Super zpracování, rychlá doba dodání. Moc doporučuji. Děkuji a těším se příště.

Lucie , Trutnov

Ďakujem Vám veľmi pekne - úplná spokojnosť . Výborné jednanie, rýchlosť a prehľadnosť stránok pri rezervácií diamantu a následnej výrobe prsteňa. Všetko som si jednoducho vybral paru kliknutiami. Môžem len odporúčať.

Dominik R., Bardejov 08501, SR