Můj účet

Jazyk

Potřebujete poradit?

+420 721 639 954

NOVÉ DIAMANTY Z DOLU ARGYLE DO 1 MIL KČ


V australském dole Argyle se už více jak jeden rok netěží nové diamanty, které by dokázaly zaplnit vzniklou mezeru na trhu, ta se tak právě v důsledku ukončení těžby v tomto věhlasném dole stále více rozšiřuje. I proto je velkým úspěchem, že se nám podařilo zařadit do naší skladové nabídky nové růžové diamanty s certifikátem Argyle, jejichž cena je nižší než 1 mil Kč bez DPH. Tyto diamanty jsou díky tomu v naší nabídce dostupné opět i pro investory s tímto a nižším rozpočtem.

Australská produkce výrazně zásobovala diamantový průmysl novými surovými diamanty všech kategorií. Největší ohlas však získaly růžové diamanty, které si v čase vybudovaly pevnou pozici v mnoha investičních portfoliích. Důvod je prostý. Argyle bylo jediné místo na světě, kde se diamanty růžového odstínu nacházely soustavně, a právě díky jejich vysoké exkluzivitě se jejich hodnota navyšuje dech beroucím tempem.

Extrémně omezená dostupnost a ekonomické faktory současné doby mají samozřejmě vliv na stále zvyšující se poptávku po vzácných a snadno přenosných komoditách, mezi které růžové diamanty právem patří. V důsledku toho je možné pozorovat opravdu významné posilování jejich hodnoty, díky čemuž se některé kategorie těchto diamantů stávají pro mnohé investory prakticky dostupné.

Růžové diamanty z argyle

Růžové novinky v nabídce VVDiamonds

Jsme rádi, že se nám po dlouhé době podařilo získat do naší skladové nabídky parametrově kvalitní růžové diamanty s certifikáty Argyle, jejichž cena začíná pod hodnotou 1 milion korun. Znovu tak můžeme oslovit širší skupinu investorů, která má o naše služby zájem.

Růžový diamant 0.20ct 8PP Fancy Light Purplish Pink/VS1

Růžový kulatý diamant odstínu Fancy Light Purplish Pink

Briliant o hmotnosti 0.20ct, který má k dispozici hned 2 certifikáty. Původní, vystavený přímo dolem Argyle a druhý posudek od nejuznávanější Americké gemologické laboratoře – GIA. Diamant na první pohled upoutá jasným růžovým odstínem a dokonalou úrovní zpracování.

Růžový odstín stupně 8PP

Růžový diamant 0.15ct 4PR Fancy Intense Pink/SI1

Růžový diamant tvaru Pear odstínu Fancy Intense Pink

Přírodní růžový diamant dokonale opracovaný do hruškovitého tvaru o hmotnosti 0.15ct, jež nabízí vynikající poměr ceny ku jeho parametrům. Vyjma nádherného odstínu musíme u toho diamantu zmínit jeho čistotu stupně SI1. Při detailní zkoumání pod lupou nám toto hodnocení přišlo přinejmenším „nadstandardně přísné“.

Růžový odstín stupně 4PR

Růžový diamant 0.17ct 7P Fancy Light Pink/SI2

Růžový diamant oválného tvaru odstínu Fancy Light Pink

Růžový diamant oválného brusu o hmotnosti 0.17ct, disponující velmi příjemným odstínem bez další barevné modifikace. Tento australský diamant je vzhledem k jeho ceně snáze dostupný pro širokou skupinu investorů.

Růžový odstín stupně 7P

Růžový diamant 0.15ct 4PR (Fancy Intense Pink)/VS1

Růžový diamant brusu Pear

Druhý nově naskladněný diamant brusu Pear, o hmotnosti 0.15ct se stejným hodnocením barvy 4PR. Hodnocení číslo 4 na škále 9 (nejslabší) až 1 (nejsytější) se řadí již mezi velmi raritní barvy a ve spojitosti s dokonalou čistotou se v daném rozpočtu jedná o skvělou volbu a jedinečnou příležitost.

Růžový odstín stupně 4PR

Zaujala Vás nově rozšířená nabídka, nebo máte jakékoli další dotazy k barevným diamantům? Jsme připraveni reagovat na veškeré otázky k této komoditě a sestavit Vám nabídku zcela odpovídající Vašim potřebám.

Neváhejte se proto na nás obrátit elektronicky na emailu [email protected] nebo na telefonu +420 721 639 954.

Rádi byste s námi toto téma prodiskutovali nebo na nás máte konkrétní otázky?