Můj účet

Jazyk

Potřebujete poradit?

+420 721 639 954

VVDIAMONDS MEZI NEJLÉPE HODNOCENÝMI SPOLEČNOSTMI V ČR


VVDiamonds uživatelské hodnocení

Uživatelské hodnocení je v současné době velmi účinným nástrojem, který může mít pozitivní, ale také negativní dopad na chod samotného podniku. Pro spoustu společností se jedná o naprosto nezbytný prostředek, kterým budují svou reputaci mezi uživateli internetu a my jsme nesmírně hrdí, že se naše společnost dlouhodobě udržuje na předních příčkách celorepublikového žebříčku, a to právě díky pozitivním referencím našich zákazníků. 

Data získaná z uživatelských průzkumů hovoří zcela jasně, a to že až 93 % uživatelů internetu považuje online hodnocení společností za důležitý faktor během jejich rozhodování. Dle získaných zkušeností z předchozích let vás možná překvapí, že již 85 % dotázaných dokonce věří online referencím stejně, jako osobním doporučením. V dnešní době jsou hodnocení přísně hlídána a regulována jak ze strany vybraných autorit v prostředí internetu, které prostor na hodnocení společností nabízejí, tak přímo ze strany zákona o ochraně spotřebitele.

Uživatelská hodnocení na vybraných serverech jsou tak skvělou možností, jak ukázat, že je zákazník u daného prodejce na správném místě a v bezpečí. Mezi prostory s největším vlivem a autoritou hodnocení pak v České republice patří Google a Firmy.cz.

VVDiamonds recenze na Google
VVDiamonds recenze na Firmy.cz

S rostoucím zájem o uživatelská hodnocení také vznikají nové servery, které veřejná data analyzují a poskytují informace o nejlépe hodnocených místech a podnicích pro danou zemi, město, ale také oblast podnikání. Díky celosvětovému propojení a rostoucí oblibě hodnocení, je proto velmi snadno možné získat přehled o nejlepších společnostech v daném místě, které se chystáte navštívit nebo odvětví, ve kterém chcete učinit nákup.

Nás tak velmi těší, že se v těchto žebříčcích dlouhodobě umisťujeme na předních pozicích i přestože se zabýváme prodejem vysoce exkluzivního zboží jako jsou přírodní diamanty a diamantové šperky, jehož nákup nechce logicky každý ze zákazníků veřejně prezentovat na internetu a nebo v případě nákupu zásnubního prstenu ani nemůže. Minimálně tedy do té doby, než se oficiálně vysloví své drahé polovičce.

Aktuální žebříčky naleznete pod následujícími odkazy:

VVDiamonds aktuální žebříčky v Praze
VVDiamonds aktuální žebříčky v Česku

Tímto bychom také chtěli poděkovat všem našim zákazníkům, kteří se neostýchají ohodnotit naše služby a pomáhají nám budovat jednu z nejsilnějších a nejvíce vypovídajících reklam společnosti VVDiamonds.

Máte k našim službám konkrétní dotazy?