Kód produktu: 0101241

ametyst 0.41ct bluish purple s IGI certifikátem

  • Velikost: 0.41 ct
  • Barva: Bluish Purple
  • Tvar: Round Mixed Cut
  • Certifikát: IGI

Dostupnost: Vyprodáno

4 463 Kč

cena s DPH 5 400 Kč


Máte dotaz týkající se tohoto produktu nebo našich služeb? Kontaktujte nás

Parametry drahokamu

Velikost: 0.41 ct
Tvar: Round Mixed Cut
Rozměry: 4.99mm - 5.04mm x 3.40mm
Barva: Bluish Purple
Průhlednost: Průhledný
Certifikát: IGI
Číslo certifikátu: Číslo certifikátu

Certifikát

Certifikát IGI

IGI INTERNATIONAL GEMOLOGICAL INSTITUTE

byl založen v roce 1975 a je se svými 20 pobočkami po celém světě celosvětově největší nezávislou gemologickou laboratoří pro testování a hodnocení diamantů, drahokamů a šperků.

(Další informace o společnosti)

https://www.igi.org/ 

Další informace

Kámen je včetně mezinárodně uznávaného certifikátu IGI a je zataven do ochranného pouzdra.


Máte zájem o návrh šperku s tímto drahým kamenem?

Kontaktujte nás prosím.

Telefon: 00420 721 639 954
E-mail: podpora@vvdiamonds.cz
Případně využijte kontaktního okna dole.

Ametyst

Je drahokam ze skupiny křemenů, který se vyskytuje v jemně fialové až purpurové barvě, za kterou vděčí stopovým prvkům hliníku a železa. S rostoucím stupněm sytosti barvy ametystu, následně roste i jeho hodnota. Významná naleziště jsou např. Borneo, Brazílie aj. Další informace o ametystu.

Ametyst

Rádi zodpovíme Vaše dotazy


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle směrnice EU – GDPR.
Kliknutím na výše uvedený odkaz, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění výslovně souhlasím se zpracováním a uchováním veškerých mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím společnosti VVDiamonds s.r.o., IČO: 05892481. Tyto údaje poskytuji společnosti VVDiamonds s.r.o., IČO: 05892481, jako správci osobních údajů či jako jeho zmocněnému zástupci, výhradně za účelem poskytnutí informací, nejdéle na tři roky od jejich zaslání.

Hodnocení zákazníků

Velká spokojenost - výborná komunikace, profesionalita. Snad jen maličkost: obrázky šperků na webu by mohly být i ve skutečné reálné velikosti, například na modelu (na ruce, v uchu...). Objednané naušnice zpočátku trošinku zklamaly, co se týče síly zlata (drátků) - představa dle fotky z webu byla jiná - ale je to moje vlastní chyba, měla jsem si nastudovat a porovnat váhu zlata. Kdybych měla konkrétní obraznou představu, jak bude šperk vypadat, zvolila bych raději naušnice s větší váhou zlata (silnější), ale brilianty jsou exelentní, takže nakonec celková spokojenost. Doporučuji a děkuji.

Alena, Olomouc

Velmi přehledné webové stránky, velká nabídka kvalitních kamenů a šperků, dobré ceny. Ale především - naprosto profesionální přístup k zákazníkům! Rychlé a vstřícné jednání a poradenství, bezproblémové vyřízení zakázky a okamžité odeslání zboží. Děkuji panu Vaňkovi a VVDIAMONDS mohu všem doporučit! Určitě zde budu vždy ráda nakupovat.

Halka, Ostrava

S panem Vaňkem perfektní domluva. Tady si zákazníka opravdu váží. Dokonalý servis. Mohu jen doporučit.

Eliška Rybková, Doudleby nad Orlicí