DIAMANTOVÝ ŠPERK JAKO VÁNOČNÍ DÁREK JE SÁZKOU NA JISTOTU!

Pokud právě vybíráte vánoční dárek pro ženu svého srdce a napadl Vás šperk, tak jste na správném místě. Dárkové krabičky s třpytivým obsahem dokáží udělat radost každé ženě. Jak ale šperk vybrat, aby opravdu potěšil? To se dozvíte v dnešním článku.

V první řadě je dobré si ujasnit, pro koho bude šperk určený. Ženou vašeho srdce může být partnerka, manželka, maminka, babička, nebo například dcera. Všechny zmíněné pak může dělit značný věkový rozdíl, který je dobré při výběru šperku zvážit.

Důležité je, si také uvědomit, že šperk, který vybíráte, nebude pro Vás. Snažte se tak vcítit, nebo alespoň vypozorovat, jaký styl budoucí obdarovaná preferuje. Jestli je spíše konzervativní, nebo extravagantní. Či zda preferuje žluté zlato, nebo šperky z bílého zlata.

Starší ženy například více preferují klasické žluté zlato a elegantní tvary. Mladé ženy pak mají vyšší oblibu ve špercích originálních tvarů z bílého zlata.

 

Šperky ze žlutého zlataŠperky z bílého zlata

 

Nejjednodušší volbou je nahlédnout přímo do její šperkovnice. Vypozorovat, jaké šperky nejraději nosí a zda je vůbec obměňuje. Některé ženy například nosí jen jeden pár náušnic, protože jim vyhovuje. To Vám ale nebrání vypozorovat jejich styl a ten následně zakoupit. Náušnice se dle zavěšení v uchu dělí nejčastěji na dvě skupiny – pecky a visací náušnice.

 

 

Také se najdou ženy, které náušnice nenosí vůbec, protože jim vadí ze zdravotních důvodů, nejčastěji se jedná o alergické reakce. Naštěstí bílé a žluté zlato je neškodné a alergické reakce se u něj až na výjimky téměř neobjevují. Eventuálně Vám rádi vyrobíme šperk z platiny, která je zcela bezpečná.

Mimo diamantové náušnice můžete také pořídit překrásné přívěsky s diamantem, nebo například prsten, který snad nikdy žádnou ženu neurazil. U výběru prstenu, ale myslete na to, že mimo něj musíte vybrat také jeho velikost. Naštěstí je úprava velikosti zcela běžným klenotnickým úkonem, který nemá žádný vliv na jeho strukturu, a tak pokud se do správné velikosti netrefíte, rádi Vám pomůžeme s jeho následnou úpravou.

Výběr diamantového prstenu, který by měla Vaše partnerka najít mezi dárky pod vánočním stromečkem, je pak téma na samostatný článek. Pokud chcete překvapit, musíte vše udělat hlavně nenápadně, aby nepojala žádné podezření. S výběrem vhodného diamantového prstenu Vám rádi pomůžeme například na našem chatu, kde s Vámi probereme všechny možnosti.

Tím vůbec nejoblíbenějším diamantovým prstenem je model VVDiamonds 29, který u nás naleznete v mnoha obměnách a cenových kategoriích.


Nevíte si rady s typem šperku, natož pak s modelem, který by se obdarované nejvíce líbil? Neklesejte na mysli. Máme pro Vás lety osvědčenou radu. Darujte pouze volný diamant či jiný drahokam a po Vánocích se budeme obdarované rádi plně věnovat a společně navrhneme šperk zcela dle jejích představ a snů. Můžete se spolehnout na profesionální osobní přístup, spolehlivost a finální maximální spokojenost.


Zakázková výroba šperků

Naší dominantou není jen prodej zlatých diamantových šperků ze skladové nabídky. Stále častěji se na nás klienti obracejí prostřednictvím konfigurátoru šperků.

Zde máte možnost si zvolit nejen model zlatého šperku, ale také nechat jej osadit diamantem, který přesně odpovídá Vašim požadavkům a rozpočtu.

Standardní délka zakázkové výroby trvá 2 až 3 týdny, proto pokud přemýšlíte, že si necháte vyrobit šperk pod stromeček, tento údaj určitě nepodceňte a kalkulujte i s určitou časovou rezervou. Jedině tak budete mít jistotu, že Vám šperk do Vánoc dorazí.

 

 

Ať už zvolíte jakýkoli klenot, obrovskou výhodou diamantových šperků je jejich nadčasovost a univerzálnost, i proto nemusíte mít obavy, že darováním šperku pod stromečkem „šlápnete vedle“. Třpytivé překvapení bude vždy tou nejkrásnější a stálou vzpomínkou na společně strávené chvíle.


Mějte na paměti, že výběr šperku od VVDiamonds není stresující, jelikož jsme Vám rádi plně k dispozici. Chápeme, že pro laika mohou být jednotlivé parametry diamantu nelehké k pochopení, a tak se můžete spolehnout, že Vám vždy doporučíme šperk takový, který bude zcela odpovídat Vašim představám a jehož veškeré parametry Vám rádi vysvětlíme. Neváhejte se na nás obrátit s žádostí o pomoc při výběru. Jsme tu pro Vás a bude nám potěšením Vám pomoci. 


 

Vybrané produkty


zlatý prsten s diamantem 0.70ct J/VS1 s GIA certifikátem
62 490 Kč bez DPH

zlatý prsten s diamantem 0.32ct H/VS1 s GIA certifikátem
20 538 Kč bez DPH

zlatý prsten s diamantem 0.50ct J/VS2 s GIA certifikátem
33 324 Kč bez DPH

zlatý prsten s diamantem 0.41ct I/VS2 s GIA certifikátem
21 912 Kč bez DPH

Mohlo by Vás zajímat


Vánoční tip na briliantové sady
CELÝ ČLÁNEK >

Tradiční vánoční dárky pro ženu
CELÝ ČLÁNEK >