Můj účet

Jazyk

Potřebujete poradit?

+420 721 639 954

ISRAEL BOURSE TOWER BUDE NEJVYŠŠÍ BUDOVOU IZRAELE


Izraelská diamantová burza (Israel Diamond Exchange – IDE), jejímž jsme členem, plánuje rozšířit svůj areál o tři nové mrakodrapy. Jeden z nich bude nejvyšší budovou v Izraeli, a také se bude řadit mezi deset nejvyšších budov světa.

Israel Diamond Exchange IDE towers

Obrázek: How the new Israel Diamond Exchange complex is expected to look. (Israel Diamond Exchange)

Diamantová burza v Izraeli, která je už nyní tou nejrozsáhlejší na světě, co se týká plochy, postaví ve svém komplexu IDE v Ramat Ganu nový stodvacetipatrový mrakodrap, který bude doplněn dvěma „menšími“ o výšce 77 a 88 pater. Tyto nové budovy tak rozšíří současný prostor burzy ze 100 000 na 800 000 metrů čtverečních.

„Více než 10 000 obchodníků a zaměstnanců denně prochází současným komplexem Izraelské diamantové burzy a my očekáváme, že se tento počet navýší se vznikem nových brusičských dílen, které plánujeme vybudovat v rámci nových budov.“ Řekl prezident IDE Yoram Dvash a následně také dodal. „Naši členové potřebují mít pro obchod s diamanty přísná bezpečnostní opatření, která se řadí mezi nejlepší svého druhu na světě a zároveň preferují uskutečňování svých obchodů v jednom velkém obchodním komplexu, ve kterém jsou jim k dispozici všechny služby.“

IDE přidělí část nových prostor svým stávajícím členům Izraelské diamantové burzy, přičemž zbývající prostory nabídne jiným podnikům k pronájmu.

Burza také uvedla, že nový komplex bude díky výstavbě nové železniční tratě propojen s centrální železniční stanicí v Tel Avivu.

Rádi byste s námi toto téma prodiskutovali nebo na nás máte konkrétní otázky?