Můj účet

Jazyk

Potřebujete poradit?

+420 721 639 954

DIAMANTY NEJEN K ZÁSNUBÁM. KDY POŘÍDIT DIAMANTOVÝ ŠPERK?


Diamantové šperky mohou být pro mnohé určitým symbolem luxusu, který si lidé často spojují pouze s jednou životní událostí, a tou jsou zásnuby. Přitom nákup zlatých šperků s diamanty už dlouho není čistě výsadou mužů, kteří chtějí požádat svou partnerku o ruku. Pojďme se společně v následujícím článku podívat na příležitosti, jež jsou pro nákup těchto dokonalých klenotů naprosto ideální.

Dárky s přírodními diamanty

1. Výročí svatby

První tradiční možností, která si o darování diamantového šperku doslova říká, je výročí svatby. Přesto, že za diamantovou svatbu označujeme až výročí společných 60. let soužití, neexistuje žádný důvod, proč by manžel nemohl ocenit svou ženu diamanty o několik desetiletí dříve.

2. Narození potomka

Rodičovství je jednou z nejkrásnějších událostí našeho bytí, i proto si tento okamžik, kdy jsme na svět dokázali přivést nový život, chceme připomínat již věčně. Neznáme pak lepší způsob, než nastávající maminku obdarovat například diamantovým přívěskem, který pak může nosit na svém srdci po zbytek svého života.

3.Významná jubilea

Dovršení dospělosti, nebo kulatá výročí patří mezi důležité momenty, které s oblibou slavíme. Pokud pak chceme svým blízkým ukázat naši náklonnost a darovat dárek, který bude skutečně jedinečný jako oni sami, diamantový šperk může být skvělou volbou. Mnohdy se navíc při nákupu tak významného předmětu účastní celá rodina. Společný dar tak může mít pro obdarovaného o to vyšší duševní hodnotu.

diamanty a diamantové šperky

4. Vánoční dárky

Vánoce jsou opětovaně spojovány s pohodou a klidem v rodinném kruhu. Neodmyslitelně k nim ovšem patří také dárky, které v tomto případě vydají na celé samotné téma. Připravili jsme proto pro Vás následující článek, ve kterém získáte mnoho dalších inspirací: Tradiční vánoční dárky pro ženu

5. Kariérní postupy

Za dokončenými studii nebo kariérními úspěchy stojí velká míra práce a úsilí. I proto jsou tyto životní milníky často oceňovány nejbližšími rodinnými členy, kteří tak dávají najevo svou podporu a úctu. Není pak krásnější připomínka svých dosažených úspěchů než ta, která Vám zůstane fyzicky po celý život.

briliantová sada solitérních zlatých šperků

6. Investice nejen do krásy

Diamantové šperky nemusí být nutně pouze nepřehlédnutelným módním doplňkem. Převážnou část hodnoty samotného šperku “nese” osazený diamant, který je při vhodně zvolených parametrech velmi stabilní komoditou, jež úspěšně odolává různým ekonomickým vlivům. V případě investice do diamantů je bezpodmínečné vyžadovat mezinárodní certifikát, který je pro běžného zákazníka tou největší zárukou pravosti a deklarovaných parametrů.

Pokud Vás toto téma zajímá více, pokračujte na náš následující obsah: Investiční diamanty

S Vaším nákupem Vám samozřejmě vždy rádi poradíme a diamantový šperk vybereme přesně podle Vašich přání, představ a hlavně s garancí nejlepší ceny u nás. Neváhejte nás proto kontaktovat na chatu, e-mailu nebo přímo telefonicky.

Rádi byste s námi toto téma prodiskutovali nebo na nás máte konkrétní otázky?