Můj účet

Jazyk

Potřebujete poradit?

+420 721 639 954

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÁRKY PRO ŽENU


Vánoční čas má mnoho z nás spojený s krásnými vzpomínkami, ale také snahou o vytvoření nádherné atmosféry, která nás doprovází v průběhu svátečních dnů. S tím je samozřejmě spojený vánoční úklid, příprava dekorací, ale také výběr dárků. Ten dokáže mnohé z nás velice potrápit a zejména pak mužskou část populace.

S blížícím se adventem začíná mnoho mužů energicky přemýšlet, jaký dárek pro ženu k Vánocům vybrat a všichni litují, že neumí číst myšlenky, nebo že si celý rok nezapisovali své nápady, na které si teď samozřejmě nevzpomenou. Většina jejich myšlenek pak směřuje k otázkám, po čem ženy touží a co by té Vaší udělalo radost? A na ty se Vám právě pokusíme odpovědět.

Vybírat dárky pro ženy není jen tak, a obzvláště pokud se jedná o dárky vánoční. Každý partner se těší na ten moment, kdy dárek vykoukne z vánočního obalu a on spatří v jejích očích neskrývající radost a na tváři úsměv jako půlměsíc. Ale co jí takovou radost udělá? Něco praktického? Luxusního? Nebo nějaký zážitek?

Vánoční dárky pro ženu
 Zlaté šperky s přírodními diamanty

Praktické vs. originální dárky

Praktické vánoční dárky pro ženy jsou řekněme… věcné. Ano, nový vysavač potřebuje Vaše žena už dlouho. Mimo to ho ale potřebuje především Vaše domácnost, a tak u takového dárku mizí veškeré kouzlo, které byste od něj očekávali a vězte, že to slovy „to se nám to jehličí ze stromku bude letos dobře uklízet“ nezachráníte.

Praktický dárek pod stromeček může samozřejmě Vaší partnerce Ježíšek dát, neměl by ale zapomenout na něco, co je výhradně pro ni. Mezi častými variantami dárků jsou dnes celé řady zážitků a poukazů, které se řadí do kategorie originální dárky pro ženy.

S touto skupinou dárků buďte velmi opatrní. Stát se na den popelářem, nebo pilotem je možná splnění nejednoho dětského snu, ale spíše pro muže. Mimo to se u mnoha poukazů můžete velice snadno stát terčem otázek, na které jste při jeho nákupu nepomýšlel. To platí například pro poukázku do fitka. Pomineme-li tedy případy, kdy je partnerka fitness nadšencem.

Ženám a dívkám však přivodí největší radost často dárky, které nejsou z pohledu muže až tak praktické. Dárky, na kterých neusmažíte steak, nebo s nimi nevyčistíte již zmíněný koberec. Zato jsou darovány od srdce, mají osobní význam a jsou krásné. Jedná se o předměty patřící do škatulky luxusní dárky pro ženy a ano, jsou to šperky s přírodními diamanty.

Diamantové náušnice jako dárek pod stromeček

Tím, že své partnerce necháte pod stromečkem náušnice s diamanty, jí dáváte najevo, že ji vnímáte jako krásnou a přitažlivou ženu a máte zájem o to, aby se tak i cítila.

Náušnice patří bezesporu mezi elementární šperky, které má ve své šperkovnici snad každá žena, a proto se v tomto případě nemůžete zmýlit. Zásadní tak bude pouze jejich výběr, který ovšem není nikterak složitý.

náušnice - diamantové kvítky

Nejjednodušší volbou je výběr náušnic podle typu obličeje. Pokud má žena kulatý obličej, doporučujeme se zaměřit na visací modely, které budou vypadat skvěle. U podlouhlých tváří naopak volte náušnice peckového typu, aby opticky obličej ještě více „neprodlužovaly“.

náušnice - diamantové pecky

Časté dotazy pak směřují k zapínání náušnic a jejich bezpečnosti. V naší nabídce naleznete pouze takové zapínání, u kterého nehrozí nezaviněná ztráta náušnice. Zpravidla se jedná o balónek (šroubek) a nebo klapku, známou také jako dámský patent.

Přívěsky s diamantem

Přívěsky jsou obecně nabízeny v mnoha různých designech a tvarech, které zároveň mohou symbolizovat rozdílné věci nebo vyjadřovat názory a přesvědčení samotné nositelky. Pokud si však v tomto směru nejste jistí a přesto byste tento typ šperku rádi zakoupili, přívěsky zdobené diamanty jsou pravou volbou. Nejen že podtrhnou osobnost každé nositelky, ale díky své čiré barvě vhodně doplní každý outfit.

Vybírat můžete z tradičních a jednoduchých diamantových přívěsků, ale i z originálních kousků, které jsou často zdobeny dalšími drobnými diamanty, jež dodají šperku nejen úžasný třpyt, ale i jedinečnost.

Přívěsky s diamantem

Diamantové prsteny

Výběr vhodného diamantového prstenu může být často velmi složitou disciplínou, během které narazíte na spoustu nezodpovězených otázek, počínajících na volbě barvy zlata, přes výběr diamantu, designu obroučky až po volbu její velikosti.

Zlaté diamantové prsteny

Vždy je dobré mít na paměti, že prodejce by tu měl být pro Vás, a proto není žádnou ostudou mu položit i ty nejzákladnější dotazy. Případně můžete nechat výběr určitých parametrů zcela na něm, s tím, že Vám nabídku řádně a věcně odůvodní.

Inspirovat se můžete také v našem článku: Výběr zásnubního diamantového prstenu, kde naleznete obecné a užitečné tipy nejen pro výběr zásnubních prstenů.

Diamantové šperky jsou navíc darem, který v průběhu let nabývá na své hodnotě. Nejedná se tudíž jen o investici do krásy, ale i do budoucího života.

V nabídce šperků od VVDiamonds naleznete zlaté šperky s diamanty precizní české výroby za bezkonkurenční ceny a vždy s mezinárodně uznávaným certifikátem.

Rádi Vám budeme při Vašem vybírání k dispozici, aby dárek s diamantem udělal pod stromečkem takovou radost, že na tento moment budete oba navždy vzpomínat.

V neposlední řadě jsme Vám během výběru nejen vánočního dárku plně k dispozici. Proto nás se svými dotazy neváhejte kontaktovat – telefonicky na čísle +420 721 639 954, emailem: [email protected] nebo na našem chatu.

Rádi byste s námi toto téma prodiskutovali nebo na nás máte konkrétní otázky?